Buitengevel spuiten

Buitengevel spuiten

Veel bedrijfspanden en bedrijfshallen zijn voorzien van gevelbekleding op basis van damwand beplating. Metalen gevelbeplating (buitengevel beplating) wordt betreft hun gunstige eigenschappen en uitgebreide mogelijkheden veel gebruikt bij bedrijfspanden, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. Doordat de buitengevel veel blootgesteld worden aan alle denkbare weersinvloeden zoals UV-straling, worden deze aangetast waardoor deze verkleuren. Ook als je je bedrijfspand een nieuwe uitstraling wilt geven kunnen wij u hierbij helpen door middel van buitengevel spuiten. Wij bij Massier Totaalonderhoud beschikken over de juiste apparatuur om uw buitengevel beplating weer een opfrisbeurt te geven!

  • Optimale kwaliteit spuitwerk
  • Buitengevel spuiten in alle kleuren mogelijk
  • Eerlijke prijzen
  • Betrouwbare service
  • Hoogwaardige reiniging/ -spuitapparatuur
  • U krijgt van ons altijd een heldere offerte

Meerwaarde van buitengevel spuiten

Is uw buitengevel beplating aan een opknapbeurt toe? Als uw buitengevel beplating slijtage sporen vertoont, is het niet altijd nodig om de gevelbekleding volledig te vervangen. Door het buitengevel spuiten kunnen wij bij uw gehele bedrijfspand of gedeeltelijk een nieuwe coatinglaag (verflaag) aanbrengen waardoor deze weer jaren mee kan. Dit is een snelle maar ook zeker een betaalbare oplossing om uw bedrijfspand weer een frisse uitstraling te geven. Helemaal volgens de huidige trends. Daarnaast bevordert het de waardevermeerdering van uw pand!

Buitengevel spuiten in alle mogelijke kleuren

Buitengevel spuiten is de manier om je bedrijfspand van een nieuwe uitstraling te voorzien. Het spuiten van buitengevelbeplating kan in alle mogelijke kleuren. Wij zijn in het bezit van vele kleurenwaaiers waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken in de afwerking van uw bedrijfspand. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste kleur(en) voor uw bedrijfspand/buitengevelbeplating. Tenslotte blijft het lastig om een juiste kleur te kiezen. Daarom bieden wij u graag de helpende hand door een volledig kleurenadvies te maken voor uw bedrijfspand. Wij adviseren graag over wat een kleur zoals doet met een bedrijfspand. Hierbij houden wij altijd rekening met de huidige trends. Wij zorgen er dan ook voor dat uw bedrijfspand/ buitengevelbeplating er op het best uit komt te zien. Precies zoals u dat wilt.

Hoe werkt buitengevel spuiten

Voordat we beginnen met het spuiten van uw buitengevel moet eerst het nodige voorwerk gedaan worden. Zo beginnen we altijd met het reinigen van de buitengevelbeplatijg doormiddel van een warmwater hogedrukreiniger in combinatie met de juiste reinigingsmiddelen. Dit is erg belangrijk bij het buitengevel spuiten. Dit vergroot namelijk de hechting van de coating en dus ook de levensduur van de coating. Nadat alles gereinigd is zullen we diverse onderdelen aan de gevel controleren op corrosie en deze na de corrosie verwijderd te hebben behandelen met corrosiewerende primer. Uiteraard plakken we alle niet te spuiten delen secuur af. Zo weten we zeker dat er geen verf komt op plekken waar deze niet gewenst zijn. Na het reinigen, controleren op corrosie en afplakken kan de coating op de buitengevel worden aangebracht. Uiteraard lopen we het eindresultaat aandachtig met u na zodat u altijd tevreden bent over het resultaat.

Kosten buitengevel spuiten

Tegenover het vervangen van gevelbeplating is het buitengevel spuiten relatief voordelig. De levensduur van de coating die wij spuiten op uw gevelbepalting is ongeveer 8 tot 10 jaar. Daarmee zijn de kosten van het buitengevel spuiten al snel voordeliger dan het vervangen van alle beplating. Echter is de ene gevel de andere niet, daarom leveren wij uitsluitend maatwerk aan onze klanten.

Wilt u meer weten over de kosten van buitengevel spuiten? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Benieuwd naar de kosten van het buitengevel spuiten?

Is uw bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur vooral wat foto’s mee, dan kunnen wij u een gericht advies geven en maken wij hierbij een passende offerte.

Buitengevel spuiten met hoge kwaliteit
Buitengevel spuiten met hoge kwaliteit

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau