Sauswerk

Sauswerk – Toe aan een frisse uitstraling?

Strak sauswerk zorgt voor de juiste sfeer binnen een ruimte. Daarom nemen wij van Massier Totaalonderhoud de tijd voor onze projecten. Wij vinden het belangrijk dat de gehele ruimte op de juiste manier naar voren komt. Vooraf bekijken wij dan ook eerst de kamer voordat wij van start gaan met sausen. Ieder detail zal meegenomen worden om ervoor te zorgen dat de juiste sfeer gecreëerd zal worden. Hierbij houden wij met het sauswerk uiteraard rekening met lichtinval, vormen en kleurvakken. Wij vinden het uitermate belangrijk dat de juiste kleuren gekozen worden die passen bij jouw stijl.

Met onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels wat het beste past bij jouw ruimte. Van bedrijfspand tot woning. Niets is voor ons te gek.

massier-totaalonderhoud-sauswerk-binnenmuren-schilderen-min
massier-totaalonderhoud-binnenschilderwerk-min

Kleuren en structuur

Massier Totaalonderhoud weet wat kleuren met jouw ruimte zullen doen. Daarom adviseren wij je graag met het sauswerk. Van te voren verdiepen wij in jouw stijl en op basis hiervan zullen wij een advies geven. Een advies dat bij jou past. Van plint tot plafond. Kleur bepaalt namelijk hoe je de ruimte ervaart. Van warm en knus tot ruim en strak. Daarnaast focussen wij ook op de textuur van het sauswerk. Zo bieden wij het traditionele rollen van de latexverf aan voor een licht structuur. Of kies je voor het spuiten van latex wat zal zorgen voor een egale structuur. Een combinatie van kleur en structuur zal worden voorgelegd. Massier Totaalonderhoud doet meer dan alleen sausen. Wij denken met je mee.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat er stipt en secuur te werk gegaan wordt. Zo bieden wij de beste kwaliteit muurverf en sauswerk. Ook selecteren wij per situatie de kleuren en technieken zeer zorgvuldig. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij lang kunt nagenieten van ons sauswerk. Strak werk. Dat is waar wij voor staan. Verder staat bij ons heldere communicatie voorop. We houden dan ook graag de lijnen kort en zijn duidelijk en concreet over onze stappen. Op deze manier bieden wij vertrouwen en duidelijkheid naar de klant.

Kwaliteit

Onze werkgerei bestaat uit de modernste muurverven en de nieuwste technieken betreft het sauswerk. Kwaliteit is wat bij ons voorop ligt. Naast onze duurzame producten bieden wij ook nog eens 5 jaar garantie. Wij weten namelijk zeker dat ons werk lang mee zal gaan. Zorgen hoef je dus niet te maken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor duurzaam en kwalitatief latex spuitwerk.

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau