Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Wil je jouw huis weer laten stralen?

Buitenschilderwerk: een belangrijk onderdeel. Want ja, in Nederland heeft het weer grote invloed op het buitenschilderwerk. Om deze reden is het belangrijk om kwalitatief en duurzaam schilderwerk op te leveren. Vandaar dat onze schilders eerst een volledige hout inspectie zullen doorvoeren voordat het buitenschilderwerk plaats zal vinden. Wij starten dan ook pas met schilderen wanneer houtrot geen kans van schijn meer maakt. Is er geen houtrot meer? Dan gaan wij van start. Met onze kwalitatieve en duurzame verfproducten zullen wij jouw huis omtoveren. Dit doen wij uiteraard wel met onze kennis: we checken eerst het lichtinval en de omgeving voordat we van start gaan. Ieder huis is namelijk anders en ook smaken verschillen. Op basis hiervan zullen wij de juiste verfsystemen selecteren en gaan wij op zoek naar de perfecte kleurencombinatie. Jouw huis zal weer gaan stralen.

Meer weten over buitenschilderwerk? Lees hieronder meer informatie.

massier-totaalonderhoud-buitenschilderwerk-kozijnen-schilderen
img_5009-min

Winterschilder

Wij gaan het hele jaar door. Buitenschilderwerk laten uitvoeren in de winter? Benieuwd naar hoe wij dit doen? Wij gebruiken verfproducten die ook bij lagere temperaturen gebruikt kunnen worden. Dus ook in de winter. Wij vinden dat een nieuwe uitstraling niet seizoensgebonden moet zijn en daarom bieden wij deze kwaliteit aan. Bij ons kun je dus het hele jaar terecht.

Onze werkwijze

Massier Totaalonderhoud gaat voor secuur buitenschilderwerk. Wij bepalen per situatie welke verfproducten er gebruikt zullen worden. Dit wordt zorgvuldig en met veel passie onderzocht. Wij maken gebruik van de juiste verfsystemen en waarborgen kwaliteit. Met onze kennis zorgen wij voor het beste resultaat. Daarnaast hebben wij korte communicatielijnen zodat alle stappen duidelijk en overzichtelijk besproken kunnen worden. Zekerheid en stipt werk. Dat is Massier Totaalonderhoud.

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau