Houtrotherstel werkzaamheden

Houtrotherstel werkzaamheden

Houtrot ontdekt? Laat het herstellen!

Houtrot. Een voorkomend probleem wat vaak te laat ontdekt wordt. Soms schiet namelijk schilderonderhoud er bij in, waardoor vocht in het hout kan ontstaan. Dit wordt vaak te laat ontdekt en zal hersteld moeten worden. Wij van Massier Totaalonderhoud voeren graag de houtrotherstel werkzaamheden uit voor je. Want wij gaan pas van start met schilderen voordat wij zeker weten dat er geen houtrot aanwezig is. Daarom zorgen wij er graag voor dat houtrot niet meer voor zal komen.

Hoe doen wij dit? Wij zullen zorgvuldig al het houtwerk inspecteren. Ook de plekken die lastig te bereiken zijn. De kwetsbare punten zullen wij aanpakken en met hoogwaardige 2-componenten epoxy aanpakken. Wij horen je denken. Maar wat is epoxy? Dit is een goed vullend, flexibel en duurzaam houtvervangend product. Daarnaast is epoxy uitstekend te modelleren, schuur- en overschilderbaar. Kortom, na de houtrotherstel werkzaamheden van Massier Totaalonderhoud zal je hout weer als nieuw worden ervaren.

img_5827-min
img_5724-min
Onze werkwijze

Vakmanschap en professionaliteit staan bij ons voorop. Zowel de voorbereiding als afwerking is voor ons beiden van belang. Wij zorgen niet alleen voor duurzaam en kwalitatief schilderwerk. Maar zorgen ook dat de voorbereiding volledig strak is. Door het strakke schilderwerk dat wij leveren, zul je ontdekken dat houtrot weg zal blijven. Wij willen er dan ook voor zorgen om jouw volledig te ontzorgen in houtrotherstel. Houtrot zal namelijk op de juiste manier behandeld moeten worden. Dit doen wij graag voor je. Door middel van strakke en korte communicatielijnen zorgen wij voor heldere concrete stappen. Voorbereiding en afwerking op een professionele manier. Dat is Massier Totaalonderhoud.

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau