Spuitwerk

Binnenschilderwerk

Strak en een egaal eindresultaat? Denk eens aan spuitwerk!

Ga jij liever voor een snelle, strakke en frisse afwerking? En ben jij niet van alle poespas maar wil je toch graag een egale structuur? Dan is onze spuittechniek perfect voor jou. Dit zal namelijk een stuk strakker zijn dan het sauswerk met een traditionele verfroller, waardoor de ruimte egaal geschilderd zal worden. Voordat onze vakmannen aan het werk gaan, onderzoeken zij eerst de gehele ruimte. Van wand tot muur en plafond. Alle oppervlaktes zullen meegenomen worden. Het latex spuiten zal dus plaatsvinden met een complete inspectie. Want wij willen het beste voor de klant. Een super strak resultaat is waar wij voor staan. Massier Totaalonderhoud gaat voor een resultaat dat past bij de klant.

massier-totaalonderhoud-industrieel-schilderwerk-industrieel-spuitwerk-min
img_5312-min
Afwerking

Onze jarenlange ervaring het spuiten van latex heeft ervoor gezorgd dat wij de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Wij zorgen voor de juiste afwerking. Want ook dit beïnvloedt de ruimte en sfeer. Zo kun je kiezen voor een afwerklaag die makkelijk af te schrobben is. Of een afwerklaag die een mat uiterlijk heeft en ideaal is voor bijv. badkamers. Ieder afwerklaag is anders. En dat geldt ook voor iedere ruimte. Daarom adviseren wij je graag.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat er stipt en secuur te werk gegaan wordt. Zo bieden wij de beste kwaliteit latexverfproducten. Ook selecteren wij per situatie de kleuren en technieken zeer zorgvuldig. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jij lang kunt nagenieten van ons werk. Strak werk. Dat is waar wij voor staan. Verder staat bij ons heldere communicatie voorop. We houden dan ook graag de lijnen kort en zijn duidelijk en concreet over onze stappen. Op deze manier bieden wij vertrouwen en duidelijkheid naar de klant.

Kwaliteit

Onze werkgerei bestaat uit de modernste latexverfproducten. Kwaliteit is wat bij ons voorop ligt. Naast onze duurzame producten bieden wij ook nog eens 5 jaar garantie. Wij weten namelijk zeker dat ons werk lang mee zal gaan. Zorgen hoef je dus niet te maken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor duurzaam en kwalitatief latex spuitwerk.

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau