Over ons

Wie zijn wij?

Massier Totaalonderhoud is een schildersbedrijf in Staphorst. Met zeer uiteenlopende opdrachtgevers en vele mooie afgeronde projecten, rijkt ons dienstenpakket ver. Door onze efficiënte en hoogwaardige manier van werken streven wij ernaar om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Zo hebben wij al een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Wij werken zowel projectmatig als op onderhoudsniveau waarbij wij eens in de zoveel tijd bij u langs komen om de staat van uw woning en/of bedrijfspand te inspecteren en eventueel te bijwerken.

Kwaliteit

Wij vakidioten vinden dat duurzame kwaliteit van cruciaal belang is. Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Daarom werken wij uitsluitend met de meest moderne producten en stellen we maximale kwaliteitsseisen.
Wij houden de lijnen graag kort, wel zo makkelijk! Wat ons, Massier Totaalonderhoud als schildersbedrijf in Staphorst kenmerkt? Een grote passie voor het schilderwerk en een ongekende gedrevenheid voor het leveren van de hoogste haalbare stukje schilderwerk.

Meer dan kwaliteit alleen.

Kwaliteit stopt niet bij het schilderwerk. Dit gaat voor ons als schildersbedrijf in Staphorst verder dan dat. Kwaliteit, respect en vertrouwen zijn voor ons kernwaarden die wij altijd centraal stellen. Wij zijn gewend om bij klanten over de vloer te komen en wij snappen daarom goed dat we zorgvuldig met diens bezit om moeten gaan. Wij zijn dan ook rustige, beleefde en gedreven vaklieden die onze kernwaarden van servicegerichtheid en helderen communicatie hoog in het vaandel hebben staan. De klant is èn blijft tenslotte altijd koning!

Schildersbedrijf in Punthorst

Schildersbedrijf in Punthorst

Wil je een afspraak maken
of een offerte ontvangen?

Wij maken graag tijd om je verder te helpen!

Wil jij graag snel contact
met ons opnemen?

Bekijk hier een van de mogelijkheden!

Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag.

Wij leveren een goeie prijs kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een hoog service niveau